Ambasadorja amerikane, Yuri Kim, thirrje shqiptarëve: “Mos e shisni votën për një Iphone!”

Ambasadorja Amerikane Yuri Kim ka komentuar çështjen e blerjes së votës në Shqipëri, një plage e madhe që vazhdon të s hkatërrojë të ardhmen e vendit që duket se ka mbetur zhytyr në k0rrupsion. Kim është shprehur se qytetarët shqiptarë duhet të dinë vlerën e votës dhe të mendojnë të ardhmen e fëmijëve para Iphoni që mund të marrin në një moment.

“Dhe votuesit shqiptarë duhet të marrin vendimin këtu dhe duhet ta bëjnë të qartë pozicionimin e tyre. Ajo që dëgjoj këtu është blerja e votave dhe mendoj që votuesit shqiptarë duhet të vendosin. A është krenaria ime, dinjiteti im, e ardhmja e fëmijëve të mi? A ja vlen që të marr një celular IPHONE ta përdor, a ja vlen për 100 euro? DEKLARATA E SAJ E PLOTE JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU