Ambasadorja Amerikane, Yuri Kim, thirrje Shqiptarëve: “Mos e shisni Votën për një Iphone!”


Ambasadorja Amerikane Yuri Kim ka komentuar çështjen e blerjes së v0tës në Shqipëri, një pIage e madhe që vazhdon të shkatiërrojjë të ardhmen e vendit që duket se ka mbetur zhytyr në k0rrupsí0n.

Kim është shprehur se qytetarët shqiptarë duhet të dinë vlerën e v0tës dhe të mendojnë të ardhmen e fëmijëve para lph0ni që mund të marrin në një moment.

“Dhe votuesit shqiptarë duhet të marrin vendimin këtu dhe duhet ta bëjnë të qartë pozici0nimin e tyre. Ajo që dëgjoj këtu është bIerja e v0tave dhe mendoj që v0tuesít shqiptarë duhet të vendosin. A është krenaria ime, dinjjiteti im, e ardhmja e fëmijëve të mi? A ja vIen që të marr një celular lPHONE ta përd0r, a ja vlen për 100 euro? Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

A ja vlen kjo gjë për 0fendimin që dikush mund të të thotë se mund të të blejë v0tën tënde? Mund të blejë jetën tënde?

Nuk mendoj që është kështu. Dhe arsyeja pse kam ardhur në Shkodër, është sepse ky vend ka një histori shumë të vecantë. Është një vend i njerëzve të f0rtë. Me një ndjesi të f0rtë krenaríe. Dhe mendoj që kur njerëzit mbajnë mend se kush janë, ata kanë për të bërë gjënë e duhur në zgjedhje”, ka thënë Kim në ABC. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive