Ambasadori gjerman i’a thotë në sy Daçiçit: “Keni bërë këto gjëra ndaj shqiptarëve, pranojeni këtë”


Ambasadori i Gjermanisë në OKB, Christoph Heusgene kirtikoi Ministrin e Jashtëm të Serbisë, Ivica Dacic, në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të OKB’së. Diplomati gjerman tha se përfaqësuesit serbë flasin shumë rreth ndodhive të shqiptarëve ndaj sërbëve, por ai e shtoi se, asnjëherë nuk dëgjohet rreth ndodhive të sërbve të bëra ndaj shqiptarëve në vitet 98-99, siç ishin largimi i popullatës shqiptare. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive