Albin Kurti: Nëse diaspora nuk do te dërgonte para në Kosovë, Kosovarët do të vdisnin


Albin Kurti: Kosovarët do të vdisnin, nëse diaspora nuk do te dërgonte para në Kosovë Kryetari i Vetëvendosjes, Albin Kurti, e ka përshkruar Kosovën si vend ku më së lehti është të vdesësh.Këtë konstatim e ka dhënë në një intervistë për një gazetë zvicerane.

“Pothuaj nuk është e mundshme të marrësh kapital. Është tmerrësisht vështirë të ndërmarrësh diçka, dhe edhe më vështirë të zhvillosh diçka në aspektin afatgjatë. Në Kosovë vetëm vdekja është e lehtë. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive