Albin Kurti mban Qëndrim: Reciprociteti do të vendoset dhe ajo është Primare për Mua


Albin Kurti ne emisionin Debat Plus u pyet nga gazetari Panduri se kur do vendoset r ecipr ociteti qe kishte premtuar Kurti edhe zgjedhjet e kaluara ku kishte thene qe eshte primare nga punet e tij , ai edhe e sot e ksaj dite mban kete qendrim.

Gjate emi sionit ne Debat Plus ai shtoi se recipro.citeti do behet me doemos dhe ajo do te filloj qysh ne ditet e para te qeverisjes dhe thote se ajo ende eshte primare per mua. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive