Albin Kurti i dërgon kërkesën urgjente Edi Ramës

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti i ka kërkuar publikisht qeverisë shqiptare që të shpallë lumin Vjosa “Park Kombëtar” dhe të heqë dorë nga ndërtimi i hidrocentraleve të reja.

Me një shënim në faqen zyrtare në “Facebook”, Kurti thotë se ky lumë që lidh Shqipërinë me Evropën është pasuri jo vetëm kombëtare, por edhe evropiane. POSTIMI I TIJ I PLOTE JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU