Albin Kurti flet për reciprocitetin “DRIDHET” serbia jep lajmin ”8OMB” !! Ja kur do ta kthejmë reciprocitetin ndaj serbisë

Albin Kurti ne emi.sionin Debat Plus u pyet nga gazetari Panduri se kur do vendoset reci prociteti qe kishte premtuar Kurti edhe zgjedhjet e ka luara ku kishte thene qe eshte primare nga pu.net e tij , ai edhe e sot e ksaj dite mban ke.te qendrim..Gjate emisionit ne Deb.at Plus ai shtoi se reci prociteti do behet me do e mos dhe ajo do te filloj qysh ne ditet e para te qeve.risjes dhe thote se ajo ende eshte pri mare per mua..