Albani nga Elbasani tregon historin e tij

Mund të ndihet si një cënvm i plotë i privatësvsë nëse dikush lexon mesazhet në telefonin tuaj. Një përdorues i Reddit ka zbuluar se si ai mori hvk ndaj vjehrrës së tij të zhvrmshme me një shaka spektakolare. Përdoruesi i Reddit pranoi se nëna e gruas së tij është “shumë kurioze”, por ky ves i saj e acaron dhëndrin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ai pranoi: “Nëse gruaja ime lë telefonin e saj të pranë së ëmës, ajo thjesht e merr dhe nis dhe e kontrollon. Gruaja ime qesh me këtë fakt, pasi e ëma e kontrollonte që kur ishte fëmijë. Por mua nuk më pëlqen kjo gjë, sepse gruaja ime dhe unë ndonjëherë shkruajmë për gjëra që thjesht nuk përfshijnë nënën e saj dhe nuk janë hiq puna e vjehrrës”.

Duke dashur ta ndalonte një herë e përgjithmonë vjehrrën nga kontrolli i telefonit të gruas së tij, burri vendosi të merrte masa drvstike. Për ta bërë të vjehrrën e tij të mos i shihte më SMS, ai dërgoi disa mesazhe shumë pikvnte. Ai shpjegoi: “E pashë gruan që la telefonin në kuzhinë dhe më erdhi një ide e shkëlqyer.

Nëna e saj ishte ende në kuzhinë dhe i dërgova gruas time tekste erotvke, për të gjitha gjërat që unë do t’i bëja asaj kur të gjithë të largoheshin. (Sinqerisht shumica e tyre janë gjëra që nuk i kemi bërë :)”. “Kur dola në kuzhinë, vjehrra absolutisht nuk po guxonte as të më shikonte në sy…Prej asaj dite vjehrra nuk e prek më celularin e gruas time”, shton ai. “Ndoshta kjo ishte dhurata më e mirë këtë Krishtlindje”, vijon ai rrëfimin.