ALARMOHET ZVICRA/ Ja çfarë është duke ndodhur atje


Autoritetet shëndetësore zvicerane sërish kanë dalë me raportin e ri të infe.ktimeve me Kovi.d, ku të regjistruara janë 9,409 raste pozitive dhe 70 v.dekje

Ka 231 shtrime të reja në spital, plus 70 persona kanë ndërruar jetë. Shkalla e pozitivitetit prej 26.7 për qind gjatë 14 ditëve të fundit. “Për sa i përket shtrimeve në spital, ne jemi në të njëjtin nivel me valën e parë”, thotë Kuster. Statistikat e fundit tregojnë se që nga fillimi i pandemisë e deri më tani janë 211,913 infektime gjithsej. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive