Aktorja e njohur Shqiptare cudit fare, Numëron dhe thotë: Kam 9 muaj pa e bërë


Aktorja Anna Lika njihet për mënyrën e humorit me të cilën u kthen përgjigje ndjekësve në rrjetet sociale. Ajo poston video të fjalimeve të ndryshme apo edhe të delaratave nëpër programe televizive për t’u kthyer përgjigje ndjekësve të saj në.

Së fundmi teksa një ndjekës e pyet se sa kohë ka pa kryer marrëdh.ënie Anna ka filluar të numërojë muajt. Aktorja ka publikuar një video nga rubrika “Shihemi në gjyq”, ku një burrë dëgjohet se numëron muajt nga prilli deri në dhjetor… per me teper sht1p mb1 rek1amen1 me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj