Aktori i njohur francez, del kundër Macron: “Çfarë na bënë muslimanët që t’i fyejmë vazhdimisht?”


Aktori i njohur francez dhe hollivudian, Gerard Depardier tha para disa ditesh: “Çfarë na bënë muslimanët që të meritojnë t’i fyjmë vazhdimisht?! Çfarë do të ndodhte nëse do ta respektonim fenë e tyre dhe nuk do të ndërhynim në besimin e tyre? Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Të gjithë e dimë se presidenti i republikës është h0m0seskual dhe askush nuk e oqrtoi për këtë. Presidenti ynë nuk ka përvojë dhe prandaj na çon në humnerën e ferit! E përshëndes të gjithë Francën dhe veçanërisht i kërkoj ndjesë komunitetit mysliman për ofednimin dhe trahdtinë ndaj tyre dhe u kërkoj të gjithëve të vazhdojmë të jetojmë në paqe!”