“Ajo quhet Klaudia…”/ Kush është 26-vjeçarja që e kërkon e gjithë Tirana


Një vajzë me ma skë dhe me th ikë është kthyer në tmerrin e qytetarëve që jetojnë vetëm në shtëpi. Polici thotë se ka mundur të bëjë identifikimin e vajzës grab itëse pasi një ngjarjes së fundit kur vo dhi një të grua të moshuar që jetonte vetëm.

Ajo quhet Klaudia dhe është 26 vjeçe. Sipas burime pranë komisa riatit numër 6, policia u vu në dijeni për gra bitësen femër nga telefonata e një të moshuare që duke ju marrë fryma e duke ju dridhur zëri njoftoi “ një vajzë më pla gosi. Kërkoi para “. Kur policia vrapoi në banesën e gruas , gjeti aty një atlete dhe një telefon, nga të cilët shkoi në gjurmët e gra bitëses, të cilës më herët ja kishte hequr kapuçin nga koka e zonja e shtëpisë dhe kishte zbuluar se ha jduti nuk ishte një djalë , por një vajzë e imët dhe e re në moshë.

Gazeta “Si” po zbardh rrëfimin e gruas së sulmuar me inicialet I.K “Po rrija në shtëpi, dhe isha vetëm. Në orën 19.30 dëgjova që dera kryesore u hap me for cë dhe për pak minuta në dhomë hyri një vajzë me kapuç në kokë. Ajo mbante në dorë një thi kë. Kërkoi t’i jepja lekët” Gjithçka ka ndodhur në shtëpinë e gruas ka qenë një skenë përl eshjeje mes vajzës dhe të moshuarës e cila ka reaguar instinktivisht.

“‘ E kundë shtova e qël lova, edhe ajo më qël loi , u përleshëm. I hoqa maskën nga koka dhe aty pashë që ishte vajzë. “ Në përl eshje e sipër grabi ësja e qël loi me thi kë të moshuarën duke e pre rë në dorë dhe duke I shkak tuar pla gë edhe në fytyrë. Pas përle shjes dhe zërave të gruas që thërriti për ndihmë, hajd utja është larguar, por në nxitim e sipër asaj i ka rënë përtokë celulari, në të cilin kishte të dhëna personale, fotografi të sajat dhe të familjes. Që ky numër I përkiste ha jdutes së maskuar dhe aktualisht në kërkim u konfirmua nga familja e saj. Mes pyetjeve të thjeshta agjenti e pyet babain e vajzës se çfarë numri ka vajza juaj dhe ai I përgjigjet duke I treguar numrin dhe markën e aparatit që përkojnë me telefonin e humbur në banesën ku u tentua të grabitej

Pol icia i tha gazetës ‘Si” se gjatë përleshjes me të moshuarën 26 vjeçares i doli nga këmba edhe një atlete, për të cilën sërish I ati tregon se kur vajza u largua për kafe kishte veshur një palë atlete dhe ishte sport. Por kjo është ndihma që burri ka dhënë pa e ditur për provat që ishin gjetur në banesën e të moshuarës, ndërsa ai insiston se të bijën që është larguar pa adresë ja rr ahën pasi tentuan ta vi dhnin. Por ky version është thjesht një alibi e pabazuar pohoi një burim i gazetës “Si” .

Veç këtyre të dhënave , agjentët kanë plotësuar një mal me letra duke administruar edhe rrëfimet e familjarëve të tyre, që kanë treguar se si vajza I kishte njoftuar se ishte në sp ital dhe se si I kishte telefonuar kushëririt që ta dërgonte deri në autostradë.

I ati “Deri në orën 18:00 ime bijë qëndroi në lokal me mua. Nga një numër I huaj që nuk e njoh ajo më telefonoi dhe më tha se nuk ndjehej mirë dhe se kishe shkuar në një sp ital privat H. Ime bijë kishte telefonuar gruan si fillim, e cila e gjeti të shtrirë dhe të gja kosur në lulishten e spitalit . I ka thënë “më kanë rr ahur”.

Sipas dëshmisë së burrit e bija ka treguar ajo ishte zënë më një grua e cila i kishte kërkuar lekët “Mora nipin dhe I thashë të çonte me makinë në rrugën ku vajza tha se I kishin kërkuar lekët. Kur u afruam aty pamë tre persona dhe për të shmangur ndonjë kon flikt u kthyem pas” shton më tej I ati që siç duket në tenta tivë për ta mbrojtur të bijën hajd ute hedh ak uza ndaj të moshuarës duke ngritur alibinë se ajo mund të ketë qenë haj dutja

I pyetur nga policia burri pretendon se ndërkohë bashkëshortja e dërgoi vajzën në spit alin ushta rak dhe se kur ai shkoi për ta takuar nuk e gjeti aty. Sipas burimeve pol icia ka tentuar nga ana e saj të hedhë dritë mbi sjelljen e 26 vjeçares dhe pasi ka pyetur familjarët ka kuptuar se hajdu tja e maskuar largohej shpesh nga shtëpia pa dhënë shpjegime

“Vajza kishte veshur atë natë një bluzë ngjyrë portokalli, është vajza e vogël e shtëpisë. Kur shkova në spit alin ush tarak aty më thanë se nuk ka asnjë person me emrin Klaudia të shtruar “ A mund të na thoni pyet agje nti i polici së se përse jot bijë u largua nga lokali ku qëndronit bashkë? I ati e justifikon: u ngrit duke treguar se po shkonte për një kafe tek Astiri. Kur e morra në telefon pak më vonë telefoni dilte fikur derisa vajza më mori vetë