LAJMl l FUNDlT nga ltalia: Nga sot e tutje mund të Udhëtoni drejt ltalisë, Ja kushti i vetëm që duhet të dini

Kompania Alitalia ka informuar pasagjeret se prej datës

16 shtator dhe duke vazhduar për një muaj rresht do të eksperimentojë udhëtime për pasagjerët që në ditën e nisjes kanë kryer testimet e shpejta me rezultatin negativ nga koronavirusi dhe kjo eshte arsye paresore.

Por do te udhetojne ata persona që kanë kryer tamponin e certifikuar me rezultat negativ deri 72 orë para ditës së udhëtimit.

Fluturimet do të jenë dy herë në ditë nga Roma dhe Milano per te ndihmuara ata qe kane nevoj per te udhetuar drejte Italise pasi numri eshte i madh.

Pasagjerët do të mund të kryejnë testimet apo tampone në pikat e caktuar sanitare pranë aeroportit Fiumicino në Romë e aeroportit Linate në Milano duke u paraqitur nga 72 orë deri në 1 orë e gjysëm para hipjes në avion.

Keto udhetime do te jene eksperimentale do të jenë të dispoonueshme nga e hëna në të premte prej datës 16 shtator deri më 16 tetor e në orarin 13.30 e 17.30.