Adelina: “Kur i kam tregu të pasmet unë, femrat në Kosovë nuk kanë ditë me lexu”


Këngëtarja e njohur Adelina Ismaili gjate intervistes se fundit ka folur per jeten e saj private dhe publike, Adelina u shpreh se vajzat ne ditet e sotme po e teprojn shumë duke i treguar të pasmet.‘ Kur i kam tregu të pasmet unë, femnat ne Kosovë nuk kanë ditë shkrim as lexim.’Adelina: ‘Kur i kam tregu të pasmet unë, femrat në Kosovë nuk kanë ditë me lexu.’ Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive