Adelina Grainca: Hashim Thaci me telefonoi dhe me tha votoje Vjosa Osmanin


Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Blerta Deliu-Kodra ka reaguar ndaj ish-bashkëpartiakes së saj, Adelina Grainca e cila dje Votoi Vjosa Osmanin si Presidente te Republikes se Kosoves…

Kete gje ma tha H.Thaci ta votoj Vjosa osmanin…. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU