Abazovic refuzon ofertën e serbit Krivokapic, kërkon më shumë pjesë në qeverinë e Malit të Zi


I mandatuari për krijimin e qeverisë së re, Zdravko Krivokapiq, raportohet se i ka ofruar 9 ministri dhe pozitën e nënkryeministrit, Frontit Demokratik. Gjithashtu edhe tre ministri dhe pozitën e nënkryeministrit ia ka ofruar koalicionit, “Bardh e Zi”, i cili kryesohet nga politikani shqiptar, Dritan Abazoviqit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ky i fundit raporton se koalicionet nuk kanë dhënë ndonjë përgjigje deri në orën 18:00, kohë të cilën Krivokapiq e kishte paraparë të zbulonte emrat e përbërjes së qeverisë. Platforma “Bardh e Zi” i është ofruar pozicioni i nënkryeministrit për sektorin e sigurisë si dhe Ministrinë për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave, Bujqësinë dhe Mbrojtjen. Por, URA, e cila është pjesë e koalicionit, “Bardh e Zi”, iu përgjigj negativisht kësaj oferte, duke kërkuar më shumë resore ministrore. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive