A ju kujtohet Polici i cili e ndaloi Vuçiqin të shkelë në Drenicë, ja qfarë ka ndodhur me të

Ne kohen kur Presidenti serb Aleksandar Vuçiq, pavarësisht ndalesës nga kryeministri Ramush Haradinaj, ishte ndaluar dhe u kthyer mbrapsht nga Policia e Kosovës.

Ka qenë zyrtari i Policisë, Vllaznim Surdulli nga Gjilani, ai i cili ishte b allafaquar me presidentin serb. Pavarësisht debatit që Vuçiq pati me Surdullin, ky i fundit nuk kishte lëshuar pe dhe kishte zb atuar vendimin të cilin ia kishin dhënë eprorët e tij.Vllaznim Surdulli, tani vazhdon punen si epror ne Policinë e Kosovës ne rajonin e Gjilanit