A i kanë trutë në vend/ Vajza 23-vjeçare bën rrëfimin e sikletshëm: Jam në lidhje me një burrë të martuar, nuk ma ndjen fare

Nuk e kisha idenë se në çfarë po hyja kur fillova një lidhje me një burrë të martuar. Nuk është se kam pasur qëllimin dhe as nuk kam pasur një përvojë të tillë më parë. Mbase sepse nuk e dija se çfarë po hyja. Thjesht nuk mendova, megjithëse jam shumë i kujdesshëm në gjithçka tjetër në jetë, filloj t’ia rrëfej një lexuesi.

Unë nuk e doja fare. Ai nuk ishte tipi im, dhe mbase kjo ishte arsyeja e pakujdesisë dhe pakujdesisë sime, sepse unë nuk ndieja rrezik nga ana e tij. Ai ishte shumë i këndshëm, i mirë, i këndshëm, interesant, argëtues dhe simpatik. Më zvarriti ngadalë nën lëkurën time. Kur ai filloi të më joshte drejtpërdrejt, unë refuzova sepse nuk doja të kisha lidhje me një burrë të martuar. Dhe pastaj ai filloi me historinë se ai ishte i pakënaqur në martesë, dhe unë i besova atij.

Për shkak se ai ishte i sinqertë në punën e tij, unë i besova, pse u takuam në punë. Kështu që unë u nënshtrova historive të tij me një rrufe të shpejtë, dhe sa herë që flisnim ai më kuptonte më mirë dhe më shpejt sesa unë e kuptoja vetë. vetveten

Ai ishte personi i parë që nuk dyshoja më telefonoi të nesërmen në mëngjes. Dhe ai e bëri këtë sapo u zgjova. Dëgjova një goditje të rëndë, ishte një gur që më ra nga zemra. Ah, çfarë lehtësimi ishte. E si mund të mos besoj në një person të tillë dhe të mos i jap vetes të gjitha! Një veprim tjetër naiv, i dobët, pse isha i uritur për dashuri, por nuk e dija