A është ende e virgjër Shkendije Mujaj?


Dikur e njihnim si këngëtare, mirëpo ka kohë që më nuk po këndon, nuk po sjellë risi në muzikë, shkruan “Kosovarja”.

Shkendije Mujaj më tepër mbetet aktuale falë fotove provokative.

Për vite me radhë, të pasmet e kanë mbajtur në qendër të vëmendjes Shkendijen.

Megjithatë, ajo është e fortë edhe në një aspekt tjetër, në lëshimin e deklaratave bomastike dhe nganjëherë të çuditshme.

E vërtet që deri më tani Shkendija nuk është folur të ketë qenë në lidhje me ndonjë mashkull, ama deklarata e saj se është “e virgjër” mbetet befasuese. A thua a është ende?