A e keni verejtur kete detaj me Vjosen dhe Albinin dje kur Albini u be kryeminister. Na paska ikur te gjitheve

Pak ore para se Kuven.di te zgjedhte Glauk Konjufcen krye.tar te Kuvendit, ne parla.mentin e Kosoves eshte votuar Qeve ria e re.Albin Kurti eshte per.seri kryeministër i Kosoves, nje vit pasi ishte shkar.kuar ne kohe pandemie. Me 67vota pro dhe 30 vota kun.der, Kurti ka marrë besimin e popu.llit dhe te deputeteve per te qeve.risur vendin.

E pas betimit te kabi.netit qeveritar e fjalimit te Kurtit si krye.minister i vendit, te gjithë deputetet e par tise se tij e disa nga deputetët e paki.cave kane uruar Kurtin per poziten e re ne krye te ekze.kutivit të vendit. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU