A e keni marrë patentë shoferin me meritë? Kush ka përparësi në këtë kryqëzim?

A mendoni se jeni shofer i mirë? Në mediat sociale po qarkullon një ilustrim i një kryqëzimi që ka bërë konfuzë shumëkënd.Ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë. Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus. A e keni marrë patentë shoferin me meritë? Kush ka përparësi në këtë kryqëzim? A e keni marrë patentë shoferin me meritë? Kush ka përparësi në këtë kryqëzim?