A e ke berë ndonjëherë triIeqe? – AIberia befason me pergjigjjen e saj?

A e ke berë ndonjëherë triIeqe? – Alberia befason me pergjigjjen e saj? (VIDEO)
Alberie Hadergjonaj mbrem ishte e ftuar ne emiosionin e Rudinas ne TV Klan, ajo foli per tema te ndryshme rreth jetes se saj private dhe asaj te muzikes. E pyetur se a e ka bere ndonjeherë triIeqe?

Alberia tha: “Po, madje me ka pelqyer shumë, jo njëherë por e kam provuar disa herë dhe prap do e bëj, tani ndoshta rritet numri (qesh).” Happeni happsiren e më p00shtme ndiqnii interviisten e ploote