A e dinit se gruaja e cilit deputet shumë të njohur është kjo bukuroshe?

Në shikim të parë do të mendonit se mund të jetë vajzë e re, por në fakt është bashkëshvrtja kaq e re dhe kaq bukvroshe e ish-deputetit Shaip Mvja. Gruaja e tij, Anita, ka postuar disa fotvgrafi në rrjetin social “Facebook”, e cila duket për mrekvlli. Ndryshe, Shaipi dhe Anita ka kohë që janë të martuar dhe kanë dy djem. Hap videnv 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive