A e dini se? Ky është Shqiptari qe për 3 MLN euro bleu shtepine e Slobodan Millosevic


Shqiptari qe bleu shtepine e serbit me te fe.lli.qur cet.nikut dhe ish udh.eheqsit te lvf.t rave me te per gja. ks.hme ball.ka nike ato ne bosnje kosove e me gjere Slobodan Milosevic ai tani me nuk j.eton dhe pas nje dekade shtepija e tij personale behet e nje shqiptari , ndersa kjo eshte tme.rre.sisht e pa pra.nueshme per se.rbet.

Shtepia qe e bleu eshte biznesmeni Kon.trav.ers Qazim Osmani apo i njohur sikur FEL IKS qe vepron dhe jeton mes Hamburgut te Gjermanise dhe Porecit te Kroacise i njohur shume per mediumin Serb per li.dhjet me politikan ko.ntrav.ers me ne fund arriti ta mare ne pronsi shtepine e ish udhe heq.sit Serb qe e njeh His.toria si Ka.sa.pi i ballkanit .. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive