A e dini sa është rroga e gazetarit të njohur? Fevziu shuan kureshtjen për rrogën


Shikueshmëria e “Opinion” i ka dhënë provat ndër vite, por Blendi Fevziu ka shuar një kureshtje sa i takon rrogës që merr, duke e renditur veten e tij ndër më të paguarit.

Ai është shprehur se edhe kur ka qënë një gazetar i thjeshtë, jo me kaq peshë sa sot, paga e tij ishte relativisht e lartë. Gazetari nuk ka folur në asnjë emision për rrogën e tij, por ka vendosur ta bëjë për një media kosovare.

Ai ka deklaruar se nuk ka një rrogë fikse në “Opinion”, por paguhet në bazë të shikueshmërisë dhe reklamave që merr. I pyetur për pagën e lartë që ka, Fevziu është shprehur se merrte pagë të lartë edhe kur ishte gazetar i thjeshtë.