A do kemi nje Bllokim te dyte ne ZVlCER? Ja pergjgja

Faza tjetër në lidhje me bllokimin e koronavirusit të Zvicrës do të zhvillohet të hënën,

duke çuar në shqetësime se infeksionet – dhe vdekjet – përsëri do të rriten

Shkencëtari i lartë i Zvicrës tha të enjten se një bllokim i dytë nuk ishte i pashmangshëm, por paralajmëroi publikun e gjerë se ata do të duhet të pajtohen me distancimin shoqëror dhe kufizimet e higjenës për të shmangur përhapjen përsëri të virusit.

Marcel Tanner, Presidenti i Akademive të Shkencave, i tha Tagblatt se vendit i duhej të bënte gjithçka që të mundte për të shmangur bllokimin e dytë “shkatërrues”, përfshirë këtu kërkimin e të gjithë zviceranëve të vishnin maska, përcjell albinfo.ch.