42-vjeçarja shqipare kërkon burrë: Jam e vi rgjër unë nuk kam shkuar me asnjë në hotel

Vera, një 42-vjeçare nga kryeqyteti kërkoi në em isi onin “Aldo Mor ning Sh ow” një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë li dhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.Ajo tha se ka pat ur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të int eresuar për diçka serioze.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrob aqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin. Unë jam 42 vjeç, beqare. Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin.Kam patur raste, por kanë qenë raste për tal lje, donin di rekt dhe në hotel”, tha Vera.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…