“20 vjet më i madh se unë, por më kërkon gjëra të paimagjinueshme”

Një vajzë e re i ka shkruar letër psikologes së “The Sun” duke i kërkuar një këshillë pasi nuk është shumë e sigurt për veprimet që po bën. Ajo ka rrëfyer se është e lidhur me një burrë të martuar, 20 vite më të madh, i cili gjithashtu ka lidhje të fshehtë edhe me një 16- vjeçare. Letra e vajzës

“Përshëndetje psikologe Deidre, unë që po ju shkruaj jam një vajzë 20 vjeçe. Prej disa muajsh jam lidhur me një burrë të martuar të cilin e njoha në palestër. Ai është 43 vjeç por është mjaft i mbajtur dhe simpatik. Ditën e parë që e takova, u ulëm të pinim diçka në barin e hotelit ku kishim dhe palestrën. Pasi kaluan disa orë ai më tha se kishte mbyllur një dhomë dhe se do të qëndronte aty atë natë, duke më ftuar kështu që të shkonim dhe të vazhdonim bisedën në dhomë. Kështu bëmë, por pasi qëndruam edhe më shumë ai më tha se nuk ishte mirë të largohesha natënm, ndaj duhej të flija aty.

Sigurisht që fjeta dhe përfunduam duke bërë se.ks të paparë. Kështu nisi lidhja jonë dhe tani takohemi sa herë ai ka kohë për mua. Por ajo që ka filluar të mos më pëlqejë nga kjo lidhje, janë dëshirat se.ksuale që ai ka. Gjithmonë kur bëjmë se.ks ai më kërkon të vishem si infermiere, me uniformë shkolle apo veshje të tjera të çuditshme. Unë i kam thënë se kjo gjë nuk më pëlqen por ai më tregoi se kjo i nxiste fantazinë. Madje tha se kishte dhe një lidhje me një vajzë 16 vjeçe të cilës po ashtu i kërkonte të mbante uniformën e shkollës, por ajo nuk e plotësonte ashtu si unë. Nuk e di nëse kjo gjithë po më dëmton apo jo dhe nëse duhet t’ia ndërpres këtë lloj loje, pasi vërtetë nuk më pëlqen”. Përgjigjja e psikologes

“I gjithë ky përshkrim që më bërë për këtë zotëri, mu duk tepër i frikshme. A nuk mendon se kjo lidhje nuk është e denjë për ty?! Ti je një vajzë e re dhe me shumë mundësi më të mira, përse duhet ta lejosh veten të të shfrytëzojë dikush vetëm për dëshirat e tij se.ksuale?! Unë të këshilloj që të heqësh dorë menjëherë nga kjo lidhje e cila të sjell vetëm dëme”.