20 vjeçari: Dua ta kem emrin Shaban, me emrin Yll më duket vetja ‘Peder’

Është vetëm 20 vjeç, por duket shumë më i moshuar. Yll Raçi nga Podujeva ka zgjedhur një stil më të veçantë të veshjes dhe të jetesës. Personat me të cilët shoqërohet Ylli janë jo moshatarët e tij, por njerëz të moshës 70-80 vjeçarë. Ai nuk del me shokët në kafiteri, të gjithë ata i fton t`i bashkohen në odën e tij në fshat. / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive Lajmi Tjeter Nëse ne jemi mësuar të kemi miq, fqinj, të shkëmbehemi me njerëz në rrugë apo të jetojmë pranë familjarëve tanë, dikush ka preferuar të jetojë për çdo ditë i vetëm.

Bëhet fjalë për 70- vjeçarin Sabit Maliqi, që jeton në fshatin Graxhanik të Kosovës, shtëpia e të cilit gjendet buzë një përroi.Në një reportazh për RTV21 i moshuari tha se është i kënaqur dhe nuk pranon kurrsesi ta lërë jetën e fshatit. / Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive