20 vite qe jeton me vjehrrën në një shtëpi, Eni Çobani tregon hapur she.rret: Mos kujtoni se…

Juristja e njohur dhe shumë e dashur për publikun, Eni Çobani ishte e ftuar në “Soiree”, ku gjatë emisionit ka folur për mar rëd hëni en e saj me vjehrrën.Eni ka treguar se jeton prej 20 vitesh me prindërit e bashkëshortit dhe nuk i janë bërë kurrë ba rr ë. “Unë jam nënë e një djali. Jam shumë krenare për atë djalë që kam bërë. Kush nuk është sot krenar për fëmijët e tij.Sot dua t’i them prindërve të bashkëshortit tim që kanë qenë një ndihmë e ja shtëz akons hme.