10 fakte interesante rreth Rexhep Tayip Erdogan


Rexhep Tayip Erdogan, është lindur më 26 shkurt 1954 në Stamboll është politikan turk, kryetari i Partisë së Drejtësisë dhe Zhvillimit ka qenë ish kryetar i Stambollit, ish Kryeministër dhe aktualisht presidenti i Turqisë.

Presidenti i Turiqsë është padyshim njeriu më i fuqishëm në Turqi por edhe një nga protagonistët e diplomacisë botërore. Në vazhdim ju sjellim 10 fakte që ndoshta nuk i keni ditur rreth Erdogan. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive